Дата публікації:
15 травня 2013
Кількість переглядів:
794
Поділитися:

Ректор Сумського державного університету Анатолій Васильєв отримав нагороду від програми Європейської комісії Темпус, оскільки СумДУ – в числі вітчизняних університетів, які реалізовують найбільшу кількість їх проектів. Нагородження проходило в рамках конференції із нагоди 20-річчя дії програми Темпус в Україні.

У ній взяли участь Міністр освіти і науки України Дмитро Табачник, голова Представництва ЄС в Україні Ян Томбінські, керівник програми Темпус Клаус Хаупт, представники вищих навчальних закладів, бізнес-сектору, громадських організацій та дослідницьких інституцій.

За словами Анатолія Васильєва, під час 5-го конкурсу програми Темпус IV СумДУ долучився до участі у шести із 23 проектів, які підтримала Європейська Комісія (цей показник є найбільшим по Україні): «Університет із 2005 року задіяний у програмах Темпус, оскільки їх метою є розвиток системи вищої освіти, модернізація навчальних програм, створення умов для реалізації спільних науково-дослідних проектів, що є вкрай важливим для освіти елітного рівня».

Нагадаємо, що за двадцять років діяльності в Україні програми Темпус до участі в її проектах долучилися 120 вітчизняних навчальних закладів із сумарним кошторисом 85 млн. євро.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]