Дата публікації:
17 травня 2013
Кількість переглядів:
560
Поділитися:

Шановні науковці!

Щиросердно вітаю Вас із професійним святом – Днем науки!

У сучасному динамічному світі місце кожної розвиненої  держави визначається її інтелектуальним ресурсом  та створеними новітніми технологіями. На сферу науки покладено вкрай важливу роль – розвиток та ефективне використання інноваційних можливостей для модернізації та зміцнення конкурентоздатних позицій  вітчизняного виробництва й покращення добробуту громадян.

Завдяки Вашій наполегливій праці зміцнюється робота наукових шкіл, створюються передові технології, які засвідчують могутній науково-технологічний потенціал нашої держави.

Філософія діяльності Сумського державного університету спрямована на розвиток наукових досліджень як пріоритетних, що дозволяє перетворювати навчальний заклад у потужний науково-навчально-виробничий комплекс.

Хай Ваша цілеспрямованість у досягненні мети, здатність у найскладніших ситуаціях знаходити правильні рішення та інноваційний підхід до справ і в подальшому будуть направлені на реалізацію масштабних ідей в ім’я розбудови українського Храму Науки. 

Із нагоди професійного свята бажаємо Вам відмінного здоров’я, незмінного успіху, добробуту й здійснення усіх задумів! Нехай Ваша шляхетна праця буде гідно оцінена суспільством. Хай усе, що зроблене з душею та натхненням, повертається сторицею, а кожна мить життя радує  своєю неповторністю!

Зі святом Вас!

З повагою
ректор Сумського державного
університету, проф.                                                                        А. В. Васильєв

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]