Дата публікації:
30 травня 2013
Кількість переглядів:
721
Поділитися:

22 травня на базі кафедри іноземних мов СумДУ пройшла VIІ  студентська науково-практична конференція «Технології та сучасний світ» («Technology and modern world»). Участь у ній взяли студенти всіх факультетів та Медичного інституту СумДУ. Цього року долучилися також студенти-іноземці.

Робота конференції відбувалася у трьох секціях: Інноваційні технології та сучасний світ; Новітні досягнення в сучасній інженерії; Інновації в медицині. Студенти демонстрували вміння поєднувати професійні знання сучасного високотехнологічного світу з володінням англійською та німецькою мовами. За підсумками зустрічі всі доповідачі отримали сертифікати.

Конференція проводилася з ініціативи Лінгвістичного науково-методичного центру кафедри іноземних мов та студентської лінгвістичної науково-проблемної лабораторії. Вона мала на меті розвиток комунікативних навичок студентів, вдосконалення вмінь презентувати матеріали та висловлювати власну точку зору іноземною мовою, а також залучення широкого загалу студентів до наукових дискусій.

Світлана Золотова,
відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]