Дата публікації:
07 червня 2013
Кількість переглядів:
830
Поділитися:

4 червня на базі Сумського державного університету відбувся вебінар «Модель опису вимог до інтегрованої інформаційної системи управління університетом» за участю представників із України, Молдови, Грузії та Білорусі. Він проходив у рамках проекту програми TEMPUS «Інтегрована система управління університетом: досвід ЄС у пострадянських країнах» («Integrated University management system: EU experience on NIS countries’ ground» (INURE)).

До вебінару долучилися науковці Національного гірничого університету та Хмельницького національного університету (Україна), Комратського державного університету (Молдова), Державного університету ім. Шота Руставелі та Університету м. Кутаїсі (Грузія), Брестського державного університету ім. О.С.Пушкіна та Білоруського державного університету (Білорусь).

Вебінар став першим із серії інтерактивних заходів, які розпочинає СумДУ в рамках проекту INURE. Робочі групи Сумського державного університету, Національного гірничого університету та Комратського державного університету представили доповіді. Зокрема, начальник центру інформаційних систем СумДУ, завідувач лабораторії системного аналізу Владислав Хоменко зосередив увагу на перспективах створення інтегрованої інформаційної системи управління університетом у СумДУ. У ході дискусії учасники обговорили питання структури інтегрованої  інформаційної системи, вимоги до неї, її прозорості для зовнішніх користувачів, захисту інформації тощо.

 

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]