Дата публікації:
07 червня 2013
Кількість переглядів:
561
Поділитися:

6 червня студенти спеціальності «Журналістика», «Медіакомунікації» та «Реклама і зв’язки з громадськістю» влаштували урочистості з нагоди Дня журналіста. До привітань долучилися й випускники кафедри журналістики та філології.

Перший проректор СумДУ Василь Карпуша побажав студентам-журналістам мати високу професійну культуру, продовжувати кращі традиції вітчизняної та світової журналістики, а також своїми успіхами прославляти університет.

Завідувач кафедри журналістики та філології Олена Ткаченко підкреслила, що випускники кафедри успішно працюють на каналах Сумщини, «УТ-1», «СТБ», «UBR», «Новому», а нинішні студенти мають усі шанси в майбутньому поповнити когорту успішних журналістів-практиків. Цьому  сприяє належна матеріально-технічна складова навчального процесу та можливість готувати мас-медійника за усіма видами журналістики – он-лайн, радіо, телебачення, друковані ЗМІ.

СумДУ відзначає День журналіста вдев’яте. Підготовку медійників розпочато у 2004 році. Протягом цього часу випускова кафедра журналістики та філології стрімко набрала темпи свого розвитку: відкрито власні радіо- й телестудії, укладено договори за програмами подвійних дипломів із університетами Польщі та Німеччини. Студенти – щорічні переможці профільних Всеукраїнських студентських наукових робіт та олімпіад, володарі Гран-прі Міжнародних фестивалів теле- і радіопрограм, переможці Всеукраїнських фестивалів телерадіоробіт тощо.

Під час урочистостей найкращі студенти отримали дипломи і грамоти за наукову роботу, активну участь у громадському, культурному та спортивному житті.

 

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]