Дата публікації:
07 червня 2013
Кількість переглядів:
771
Поділитися:

Сумський державний університет та Столичний університет фізкультури і спорту (Пекін, Китай) уклали договір про співробітництво у сфері освіти і науки, створення умов для проведення спільних досліджень та реалізації програм академічного обміну.

«Співпраця СумДУ та Столичного університету фізкультури і спорту забезпечить проведення спільних конференцій і семінарів, обмін науковою літературою. У тому числі співробітники університетів матимуть можливість публікувати наукові статті, а також результати спільної науково-дослідницької діяльності в журналах і наукових виданнях університетів», – зауважив ректор СумДУ Анатолій Васильєв. Зокрема, розглядається спільна участь у міжнародних академічних програмах, виконання спільних наукових проектів у рамках міжнародних грантів.

Згідно із умовами договору передбачається обмін професорсько-викладацьким складом, науковими співробітниками та студентами з метою стажування, проведення спільних освітніх та наукових заходів – читання лекцій, навчання, виробнича практика, дослідницька робота. тощо.

 

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]