Дата публікації:
12 червня 2013
Кількість переглядів:
945
Поділитися:

Науковці Сумського державного університету представили лінгвістичні дослідження на VІІ Міжнародній науковій конференції «Текст. Мова. Людина», яка відбулася в рамках тижня російського слова в Мозирському державному педагогічному університеті імені І. П. Шамякіна (Республіка Білорусь). До конференції долучилися вчені з України, Російської Федерації, Білорусі.

Викладачі кафедри германської філології Ірина Кобякова, Лариса Дегтярьова, викладач кафедри теорії та практики перекладу Олена Медвідь, магістр-перекладач Марина Ткаченкоу своїх статтях розкрили питання структурно-змістової характеристики текстів невеликих жанрів, пейоративної конотації гештальт-концепта «мито», аксіологічні аспекти в рекламних текстах.

За матеріалами конференції видано збірник наукових праць, призначений для науковців, викладачів, аспірантів і студентів філологічних спеціальностей.

Нагадаємо, що факультет іноземної філології та соціальних комунікацій має сталі наукові зв’язки з Мозирським державним педагогічним університетом імені І. П. Шамякіна.

Викладач кафедри германської філології
Алла Свєтлова,
відділ інформаційно-рекламної діяльності

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]