Дата публікації:
19 червня 2013
Кількість переглядів:
770
Поділитися:

П’ятикурсниця спеціальності «Прикладна математика», студентський голова волонтерського загону СумДУ Марина Юдицька перемогла на конкурсі молодіжної програми дівочого лідерства «Перший крок до успіху – 2013». Конкурс відбувся за підтримки Міжнародного благодійного фонду «Український жіночий фонд». У ньому взяли участь  представниці майже з усіх регіонів України.

У ході презентації проекту – «Фестиваль студентської творчості «Віримо, можемо, знаємо!» для молоді з обмеженими можливостями» – Марина розкрила свої якості керівника-організатора волонтерського руху, власне ставлення до проблеми та запропонувала реальні шляхи допомоги молодим людям з фізичними вадами.

«Програма «Перший крок до успіху» дала мені нові знання та досвід, посприяла розвитку моєї волонтерської діяльності. Я відчула, що я на правильному шляху, а тому хочу й надалі приносити людям користь», – зауважила Марина.

Урочисте нагородження переможниць програми відбудеться 27-29 червня у Києві. Під час зустрічі учасниці:

  • зустрінуться та поспілкуються з успішними жінками, які мають значні досягнення у культурному, громадському та діловому житті України;

  • візьмуть участь у тренінгових програмах та майстер-класах;

  • матимуть змогу взяти участь у конкурсі міні-грантів та отримати фінансування для реалізації власних лідерських проектів та задумів;

  • пройти стажування та отримати практичний досвід роботи в громадській організації;

  • побувають на екскурсії до Верховної Ради України тощо.

Нагадаємо, що «Перший крок до успіху»  – молодіжна програма дівчат-лідерок, започаткована у 2006 році. Це одна з найбільш успішніших програм комплексної роботи з молоддю в Україні. Мета програми – підвищення активної життєвої позиції дівчат, їх залучення до активної участі у житті своїх громад і України в цілому. Щороку активні, цілеспрямовані дівчата з різних куточків України беруть участь у конкурсі та стають учасницями програми «Перший крок до успіху», для яких вона відкриває безліч різноманітних можливостей для досягнення успіху.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]