Дата публікації:
21 червня 2013
Кількість переглядів:
1361
Поділитися:

18 червня Медичний інститут Сумського державного університе ту вручив  дипломи майбутнім лікарям. Цьогорічний випуск став шістнадцятим і відзначився 14 червоними дипломами.

Ректор Сумського державного університету Анатолій Васильєв зазначив: «Завдяки високій якості освіти й  активній науковій діяльності Медінститут для навчання обирає молодь не лише з усієї області й України. Сумський державний університет став Альма-матер для студентів із 60 країн світу». Він подякував професорсько-викладацькому складу, який вчить майбутніх лікарів дбати про найцінніше у житті – здоров’я людини. Випускникам ректор побажав кар’єрного росту і постійного самовдосконалення.

За словами директора Медінституту Владислава Сміянова, цього року Медичний інститут СумДУ закінчив 161 спеціаліст. Серед випускників  – 108 українських лікарів та 53 іноземці з країн близького й далекого зарубіжжя. У Сумську область розподілено 39 випускників, із них 28 спеціалістів – сімейні лікарі.

«Сумщині потрібні висококваліфіковані спеціалісти, силами яких модернізуватиметься система охорони здоров’я області. Саме їм розбудовувати потужну діагностичну мережу, реалізовувати державні пілотні проекти, запроваджувати нові перинатальні технології», – зазначила заступник голови облдержадміністрації Тамара Іщенко.

«Сьогодні – дуже важлива подія в моєму житті. Надалі навчатимусь в аспірантурі. Упевнений, що отримані знання і практичні навички дозволять мені реалізуватися у кар’єрі», – сказав випускник кафедри загальної хірургії Медінституту СумДУ Денис Олисеєнко.

«Я щасливий, що навчався саме в СумДУ. Завдяки кваліфікованим викладачам та щирості сумчан навчання було легким, і мій диплом з відзнакою є яскравим свідченням цього», – сказав випускник  Медичного інституту СумДУ Гулам Алапані Надім.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]