Дата публікації:
21 червня 2013
Кількість переглядів:
918
Поділитися:

Викладачі кафедри комп’ютерних наук взяли участь у засіданні Української федерації інформатики (УФІ), що пройшло на базі Київського національного університету культури і мистецтв.

Під час зустрічі завідувач секцією «Інформаційні технології проектування», доцент Олександр Бондар, доценти Ірина Баранова та Віра Шендрик представили звіт про проведення у травні цього року Міжнародної науково-практичної веб-конференції AIST. Викладачі СумДУ досягли домовленості з представниками УФІ про проведення веб-конференції AISTу 2014 році, а також про можливість публікації наукових праць у журналі «Біоніка інтелекту», що входить до переліку фахових видань України та реферується декількома міжнародними науково-метричними базами даних.

Окрім того, учасники зустрічі обговорили актуальні питання розвитку інформаційних технологій в Україні, упровадження нових технологій в освіту та промисловість, а також визначили перспективи роботи федерації на наступний рік.

Нагадаємо, кафедра комп’ютерних наук вже декілька років є членом Української федерації інформатики. Олександр Бондар, Ірина Баранова та Віра Шендрик  входять до складу комітету з інформатики та комп’ютерних наук УФІ.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]