Дата публікації:
27 червня 2013
Кількість переглядів:
649
Поділитися:

На базі факультету економіки та менеджменту Сумського державного університету 18 студентів із Російської Федерації та Болгарії прослухали цикл лекцій. Відповідну серію програм навчання для іноземних студентів впроваджено навесні цього року в рамках існуючих договорів про міжнародну співпрацю у сфері освіти і науки.

Шість студентів Південно-Західного державного університету міста Курськ (Російська Федерація) прослухали цикл лекцій за суміжними спеціальностями «Менеджмент організацій» та «Фінанси і кредит». П’ять студентів цього ж ВНЗ пройшли програму короткотермінового навчання за денною та дистанційною формами, у рамках якого прослухали цикл лекцій із дисциплін «Економіка підприємства», «Проектний аналіз», «Зовнішньоекономічна діяльність».

Групі із семи студентів Технічного університету міста Варна (Болгарія), які протягом двох місяців навчалися дистанційно, під час візиту викладачі факультету прочитали курс лекцій із дисципліни «Економіка та менеджмент стійкого розвитку, ресурсокористування та навколишнього середовища».

За результатами лекційного циклу учасники програми отримали академічні довідки, на основі яких реалізовано механізм перезаліку дисциплін у базових ВНЗ студентів.

Олена Грищенко,
 відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]