Дата публікації:
05 липня 2013
Кількість переглядів:
971
Поділитися:

За вагомі навчальні та наукові досягнення студентка спеціальності «Маркетинг» Сумського державного університету Вікторія Щербаченко увійшла до «Книги рекордів освіти Сумщини» згідно з наказом управління освіти і науки Сумської облдержадміністрації № 568-ОД від 2 липня 2013 року.

«Вікторія зарекомендувала себе за час навчання у СумДУ як талановита, ініціативна та цілеспрямована студентка. Цього року вона брала участь у престижній Стипендіальній програмі «Завтра. UA». У минулому році – була стипендіаткою Верховної Ради України. Вікторія – авторка понад 10 наукових статей з економіки та маркетингу, надрукованих у всеукраїнських та міжнародних фахових виданнях (зокрема, в Болгарії та Польщі)», – зауважила декан факультету економіки та менеджменту Ольга Прокопенко. Упродовж навчання середній бал успішності студентки склав 5,0.

Окрім того, Вікторія Щербаченко – призерка багатьох конкурсів та конференцій, серед них –  Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт зі спеціальності «Маркетинг, економіка праці та управління персоналом» (м. Донецьк), Міжнародний конкурс наукових робіт молодих вчених та студентів на честь 110 річниці від дня народження Нобелівського лауреата з економіки Саймона Кузнеця (м. Дніпропетровськ), V Міжнародна студентська конференція «Інноваційні ідеї молоді у соціально-економічному розвитку України ХХІ століття» (м. Запоріжжя), ІІ Міжнародна студентська науково-практична конференція «Проблеми і перспективи розвитку підприємницької діяльності» (м. Самара) та ін.

Сумський державний університет щиро вітає Вікторію із визначним досягненням, бажає творчої наснаги та успіхів у майбутньому!

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]