Дата публікації:
08 липня 2013
Кількість переглядів:
988
Поділитися:

Співробітники Медичного інституту Сумського державного університету взяли участь у марші волонтерів УЕФА, присвяченому річниці найпрестижнішої континентальної першості світу з футболу ЄВРО-2012. До зустрічі, яка відбулася в місті Харків, долучилися близько 150 осіб із різних країн світу – України, Російської Федерації, Грузії, Бразилії та навіть Австралії. Марш волонтерів мав на меті об’єднати молодь навколо ідеї активного і здорового способу життя.

Представниками від СумДУ на грандіозному футбольному святі стали провідний фахівець кафедри гігієни та екології з курсом мікробіології, вірусології та імунології Юлія Сенченко та аспірантка кафедри інфекційних хвороб Анна Піддубна. Із символікою ЧемпіонатуЄвропиз футболу– спеціальною формою, стягами та повітряними кульками – волонтери крокували центральними вулицями та площами міста. На стадіоні «Металіст» для них прозвучав гімн Євро-2012, а на великих екранах транслювали відео про минулорічне волонтерське життя.

Нагадаємо, рік тому співробітниці СумДУ увійшли до числа волонтерів Євро-2012 за підсумками серйозного конкурсного відбору. Юлія Сенченко працювала в інформаційній службі (Welcome and Information Service). В її обов’язки входив супровід офіційних гостей, журналістів та безпосередня допомога уболівальникам під час футбольних матчів. Анна Піддубна була задіяна у «Транспортному обслуговування заходів» (Transport Event Service). Її завданням було налагодження безперебійного транспортного сполучення для офіційних гостей.

Як зазначають Юлія та Анна, їм вдається вдало поєднувати роботу із громадською діяльністю та не стояти осторонь міжнародних спортивних подій.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]