Дата публікації:
30 травня 2011
Кількість переглядів:
1736
Поділитися:

27 травня на базі Сумського державного університету пройшли регіональні збори органів студентського самоврядування вищих навчальних закладів області з метою обговорення нового законопроекту «Про вищу освіту».

У ході зустрічі активісти разом із гостями – тимчасовим виконуючим обов’язки голови секретаріату Всеукраїнської студентської ради Анастасією Сабовою та президентом Національного студентського союзу Анатолієм Ігнатовичем – розглянули усі сильні та слабкі сторони закону, внесли свої пропозиції і побажання. На завершення учасники підписали меморандум до Президента України Віктора Януковича з проханням підтримати нову редакцію документа і сприяти його ухваленню.

Нагадаємо, що передумовою регіонального зібрання стала участь Студентського ректорату СумДУ у Всеукраїнському форумі органів студентського самоврядування, що проходив на базі Київського національного лінгвістичного університету 25 травня. У столиці представники 120 вишів України обговорили новий проект Закону України «Про вищі освіту», створений за активної  участі студентських та молодіжних організації.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]