Дата публікації:
18 липня 2013
Кількість переглядів:
951
Поділитися:

Європейська комісія підтримала заявку Сумського державного університету на продовження участі у міжнародному грантовому проекті в рамках програми ЄС Еразмус Мундус EMINENCE ІІ «Інтеграція сусідніх східноєвропейських регіонів через співробітництво у вищій освіті» (Erasmus Mundus – Integration of Neighbouring Eastern Regions through Cooperation in Higher Education)  на наступні три роки.

З вересня планується перша хвиля академічної мобільності в рамках проекту. Зокрема, студентка, аспірант, кандидат технічних наук та два співробітники СумДУ розпочнуть навчання та стажування в університетах Польщі, Португалії, Італії та Швеції. Також планується прийняти студента з Португалії, який протягом наступного навчального року навчатиметься на факультеті економіки і менеджменту.

Участь у проекті EMINENCE ІІ сприятиме розвитку академічної мобільності та забезпечить збільшення кількості стипендій для студентів, аспірантів, докторантів та викладачів СумДУ на навчання та стажування в університетах країн Європейського Союзу, а  також надасть змогу прийняти більше студентів, аспірантів, докторантів та викладачів із закордонних ВНЗ.

Нагадаємо, що Сумський державний університет розпочав реалізацію міжнародного грантового проекту в рамках програми ЄС Еразмус Мундус  EMINENCE з 2012 року.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності
 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]