Дата публікації:
02 серпня 2013
Кількість переглядів:
792
Поділитися:

31 липня для випускників курсів підвищення кваліфікації, що діють на базі Центру післядипломної освіти Сумського державного університету, провели ярмарку вакансій, кар’єри та послуг для звільнених військовослужбовців Збройних Сил України у Сумському міському центрі зайнятості.

Захід відбувся за ініціативи Ресурсного та кар’єрного центру для звільнених військовослужбовців Збройних Сил України за підтримки Координатора проектів Організації з безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ) в рамках реалізації проекту Міністерства соціальної політики України та ОБСЄ «Допомога в соціальній адаптації звільненим військовослужбовцям».

Упродовж зустрічі заступник голови правління Ресурсного та кар’єрного центру для звільнених військовослужбовців Збройних Сил України Петро Зубченко разом із представниками Сумського міського та обласного центру зайнятості провели тренінг-практимум: «Стан ринку праці та практичні питання щодо працевлаштування шукачів роботи у Сумській області та у м. Суми».

Зокрема, учасники ярмарки обговорили особливості дотримання вимог чинного законодавства України щодо працевлаштування населення, забезпечення можливості перекваліфікації військових та адаптації їх до цивільного життя.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]