Дата публікації:
16 серпня 2013
Кількість переглядів:
772
Поділитися:

Цьогорічна випускниця спеціальності «Маркетинг» Сумського державного університету Вікторія Щербаченко взяла участь у літній академії університету Кобленц-Ландау (м. Кобленц, Німеччина), який є партнером СумДУ. Літня академія зібрала студентів із України, Російської Федерації, Німеччини, Франції,  Бразилії, Гани, Єгипту.

Протягом навчання, яке тривало з 24 червня по 19 липня, Вікторія освоїла два курси за напрямком «Менеджмент». Перший курс – «Формування підприємницького мислення» (Entrepreneurial Design Thinking) – передбачав командну роботу щодо вирішення соціальної проблеми із застосуванням інструментів маркетингу, а також розробку нового товару чи послуги. Тематика курсу «Міжнародний менеджмент» (International Management) торкалася ролі культури у міжнародному бізнесі, розуміння міжнародного середовища, стратегії виходу на міжнародні ринки, ведення бізнесу в різних країнах тощо.

За словами Вікторії, вона працюватиме у сфері маркетингу, тож отримані знання будуть корисними для її майбутньої роботи. До того ж, з її слів, участь у міжнародній літній академії – чудова можливість для молоді обмінятися досвідом, знайти друзів із різних країн, вивчити їх культуру і традиції, дізнатися багато нового і цікавого.

Нагадаємо, у липні цього року Вікторія Щербаченко увійшла до «Книги рекордів освіти Сумщини» за вагомі навчальні та наукові досягнення.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]