Дата публікації:
01 червня 2011
Кількість переглядів:
1923
Поділитися:

26 травня відбулася п’ята щорічна студентська науково-практична конференція Лінгвістичного Науково-методичного центру кафедри іноземних мов СумДУ. Конференцію підготувала Студенська Лінгвістична науково-проблемна лабораторія, що діє при Лінгвістичному центрі навчального закладу.

Конференції присвячувалась «Інноваційним технологіям у сучасному світі». Студенти факультету: електронних та інформаційних технологій, технічних систем та енергоефективних технологій, економіки та менеджменту, юридичного,іноземної філологіі та соціальних комунікацій представили 45 презентацій англійською мовою, що супроводжувалуся мультимедійним забезпеченням. Робота велася в 2-х секціях, де жваво обговорювалися проблеми в області інформаційних технологій, комп’ютерізації сучасного світу, генетичної інженерії, економічних ризиків нанотехнології, інтелектуальної власності, машинобудування та досліджень, що передбачають технології майбутнього.

 За традицією учасників заходу вітали проректор з наукової роботи Анатолій  Чорноус. Він подякував кафедрі іноземної філології за  вже вп’яту організацію конференції: « На сьогодні важливо володіти іноземною мовою,адже Кабінетом Міністрів України було прийнято Закон «Про стажування студентів за кордоном». Також студентів привітала завідуюч кафедри іноземних мов Галина Литвиненко та декан факультету іноземної філології та соціальних комунікацій Валентина Опанасюк.

Невимушена атмосфера та жвавість, непідробний інтерес студентів та найбільша кількість презентацій за останні 5 років показала: студентське лінгвістичне свято успішно відбулося в Сумському державному університеті.

Вікторія Жидова

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]