Дата публікації:
02 червня 2011
Кількість переглядів:
2274
Поділитися:

Увага! Результати конкурсу-відбору на роботу в облдержадміністрації

1 червня на базі Сумського державного університету пройшла Міжрегіональна науково-практична Інтернет-конференція «Актуальні проблеми працевлаштування випускників навчальних закладів».

У роботі заходу участь взяли ректор Сумського державного університету Анатолій Васильєв, керівник апарату, заступник голови Сумської обласної державної адміністрації Олександр Цупро, директор Сумського обласного центру зайнятості Володимир Підлісний та інші. У режимі он-лайн до конференції долучилися учасники з міст Кременчук та Чернігів. Прикметно, що вищі навчальні заклади, роботодавці та влада спільними зусиллями намагаються вирішувати важливі проблеми суспільства.

Основна мета конференції – вивчити потреби регіону й збалансувати ринок праці. Також обговорювали питання актуальних професій, сучасного підходу до кваліфікаційного рівня підготовки фахівців за вимогами роботодавців, аналізували досвід роботи навчальних закладів Сумщини у працевлаштуванні випускників. Зокрема, ректор Сумського державного університету Анатолій Васильєв наголосив на системному підході в організації працевлаштування випускників СумДУ. «Уже протягом навчання в університеті студенти починають працевлаштовуватися. Так, на ІІ курсі ми маємо 15% розподіл студентів, на ІІІ курсі – 50%, на IV курсі – 60% і на останньому році навчання - 100% розподіл студентів». Також ректор зауважив, що орієнтуючись на сучасні вимоги до фахівців, СумДУ почав підготовку студентів майже всіх спеціальностей з поглибленим вивченням англійської мови.

Керівник апарату СОДА Олександр Цупро цього дня завітав до Сумського державного університету з приємною новиною: «За результатами конкурсу-відбору щодо працевлаштування в органах державної служби, 23 випускникам СумДУ пропонується працевлаштування відповідно до встановленого законодавством порядку на посадах спеціалістів в обласній та районних державних адміністраціях».

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]