Дата публікації:
06 червня 2011
Кількість переглядів:
1623
Поділитися:

6 червня до Сумського державного університету завітала делегація із  Москви у складі керівника Центру технічної підтримки програмних продуктів компанії «ТЕСІС» Володимира Шмельова та директора фірми «Сігма-технологія» Юрія Бабія.

Гості провели науковий семінар і презентували співробітникам СумДУ можливості програмного комплексу «Flow Vision», який було створено для чисельного моделювання стаціонарних і нестаціонарних течій рідини і газу.  За допомогою цієї програми студенти і викладачі зможуть створювати віртуальні моделі інженерних конструкцій та бачити їх безпосередньо в дії.

У своїй презентації Володимир Шмельов наголосив на необхідності впровадження такої програми в СумДУ для покращення якості навчання і наукової роботи. До речі, компанія «ТЕСІС» уже протягом багатьох років залишається надійним партнером СумДУ. За словами завідувача кафедри технологічної теплофізики СумДУ, кандидата технічних наук Сергія Ванєєва, на сьогодні університет зацікавлений і у встановленні дружніх стосунків із фірмою «Сігма-технологія», що дозволить навчальному закладу розширити свої знання в області вирішення одно та багатокомпонентних задач нелінійної оптимізації.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності СумДУ

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]