Дата публікації:
06 червня 2011
Кількість переглядів:
1852
Поділитися:

31 травня та 3 червня  бібліотека СумДУ провела День абітурієнта для учнів сумських загальноосвітніх шкіл. Учасниками заходу стали шестикласники школи №27, семикласники школи №22 і десятикласники школи №2.

Організатори дійства провели інформаційно-ознайомчу екскурсію бібліотекою та музеєм історико-краєзнавчих досліджень СумДУ, а також запропонували учням переглянути фільм-презентацію «Сумський державний університет». Цікавинкою заходу стала і аудіовідеопрезентація видатної пам’ятки українського відродження ХVІ століття – Пересопницького Євангелія. Крім того, школярі побували на виставці живопису сумської художниці Ірини Проценко, картини якої представлені в літературній вітальні бібліотеки СумДУ.

Учні були в захваті від побаченого і почутого під час університетської екскурсії. Не менше зацікавлення викликали у юних абітурієнтів рідкісні видання, представлені на традиційній виставці рідкісних книг бібліотеки СумДУ (Б-212). На завершення школярі отримали листівки з адресами сайтів університету для можливості подальшого використання ресурсів бібліотеки СумДУ у підготовці до занять.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]