Дата публікації:
27 вересня 2013
Кількість переглядів:
1002
Поділитися:

З 16 по 21 вересня делегація кафедри «Технологія машинобудування, верстати та інструменти» Сумського державного університету взяла участь у міжнародній галузевій виставці металообробки «EMO 2013» у місті Ганновер (Німеччина).

Доцент Сергій Ємельяненко, інженер Олександр Голубєв, аспірант Ігор Осадчий представили іноземним виробникам інструментів розроблений на кафедрі новий високопродуктивний метод обробки внутрішньої круглої різьби, а також досягнення у сфері обробки композиційних матеріалів для літальних апаратів.

У рамках виставки було проведено презентацію монографії доцента кафедри Дмитра Криворучка та аспіранта Віталія Колесника на тему обробки композиційних матеріалів в сучасній авіакосмічній промисловості.

Науковими можливостями СумДУ зацікавилися фахівці з Німеччини, Швейцарії, Російської Федерації,  Кореї, у тому числі представники міжнародних компаній  Sandvik, Iscar, Komet, Kannymetal.

Окрім того, результатом поїздки стало налагодження співпраці по обміну студентами та науковими працівниками з Ганноверським університетом, що має одну з найбільших у Німеччині експериментальну лабораторію.

Науковці СумДУ побачили широкий спектр сучасного металообробного обладнання із 43 країн світу: станки, виробничі системи, позиційні інструменти, засоби автоматизації потоку матеріалу, промислове обладнання. Загалом – понад 2100 експонатів. За шість днів виставку відвідали майже 145 тисяч фахівців із понад 100 країн світу.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]