Дата публікації:
27 вересня 2013
Кількість переглядів:
674
Поділитися:

Аспіранти кафедри наноелектроніки Анна Пономарьова та Богдан Постольний отримали дипломи на 23-й Міжнародній Кримській конференції «НВЧ-техніка і телекомунікаційні технології», що відбулася в Севастополі 9-13 вересня.

Анна Пономарьова виступила з доповіддю «Моделювання стрічкового електронного пучка діодної електронно-оптичної системи приладів НВЧ» у секції з загальних питань електроніки НВЧ. Богдан Постольний представив «Дослідження багатошарових наноструктурних покриттів TiN/MoNз різноманітними товщинами моношарів та їх формування за допомогою C-PVD» у секції наноелектроніки й наноматеріалів.

Окрім того, на конференції були заслухані доповіді професора В’ячеслава Перекрьостова, серед яких найбільший інтерес викликала робота «Формування 3D-структур міді в стаціонарних умовах квазірівноважної конденсації». Також у конференції взяли участь аспіранти Іван Якущенко та Павло Коваль (кафедра наноелектроніки), Олена Скордіна (кафедра електроніки та комп’ютерної техніки).

Представники Сумського державного університету ознайомилися з діяльністю провідних наукових центрів у галузі електроніки та представили учасникам результати своєї діяльності.

Інформаційний відділ кафедри наноелектроніки

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]