Дата публікації:
30 вересня 2013
Кількість переглядів:
734
Поділитися:

Третьокурсниця спеціальності «Менеджмент організацій» Cумського державного університету Анастасія Нєшева здобула право навчатися в Університеті Порто (Португалія) протягом 2013-2014 навчального року в рамках міжнародного грантового проекту EMINENCE освітньої програми Європейського Союзу «Еразмус Мундус» («Erasmus Mundus»).

Анастасія здобуватиме освіту за спеціальною програмою для іноземних студентів. Усього вона вивчатиме 12 дисциплін. Серед них –  «Економетрія», «Міжнародна торгівля», «Управління персоналом», «Управління інноваціями», «Організація промислового виробництва» та інші. Деякі з них, будуть пере зараховані після повернення до України.

 «Із перших днів мого приїзду я була щиро вражена гостинністю та доброзичливістю португальців. Усі, від працівників університету до звичайних перехожих, надзвичайно відкриті та прагнуть допомогти. До речі, як і кожен інший іноземний студентв університеті, ямаюсвого «баді» – представника факультету, який сприяєвирішеннюрізних питань під час навчання», – говорить Анастасія. З її слів, для сучасного студента подібна програма академічної мобільності відкриває безмежні можливості для здобуття нового колосального досвіду. «А досвід – це завжди цінний актив», – зауважила студентка СумДУ.

У рамках цієї ж освітньої програми ЄС «Еразмус Мундус» до СумДУ приїхав навчатися студент Університету Порто Педро Патойло. Упродовж 2013-2014 року він освоюватиме нові знання на факультеті економіки та менеджменту.

Нагадаємо, що програма ЄС «Еразмус Мундус» спрямована на розвиток міжнародного співробітництва та підвищення мобільності серед студентів, викладачів, науковців з усіх континентів. Освітня програма сприяє активізації міжкультурного діалогу та обміну досвідом у сфері освіти і науки.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]