Дата публікації:
30 вересня 2013
Кількість переглядів:
1162
Поділитися:

Сумський державний університет презентував напрями своєї діяльності на Міжнародній освітній виставці  «A2 Fall Kazakhstan Fair» у Республіці Казахстан. До неї долучилися представники провідних вищих навчальних закладів США, Канади, Франції, Великобританії, Швейцарії, Сінгапуру, Кіпру, Туреччини. Під час заходу відвідувачі отримали максимально повну інформацію про систему освіти в Україні  та, зокрема, перспективи навчання для іноземних студентів у СумДУ.

Освітній потенціал Сумського державного університету презентував директор департаменту міжнародної освіти Микола Божко. За його словами,  казахських освітян дуже зацікавили доступність і якість освіти європейського рівня, IT-можливості, які пропонує СумДУ для студентів-іноземців. ­

Під час виставки відбулася презентація проекту «Система освіти в Україні» («Education in Ukraine»), яка ознайомила присутніх із досягненнями системи освіти, розкрила особливості Болонського процесу та стан інтеграції України у світовий освітній простір.

Нагадаємо, що в Сумському державному університеті здобувають освіту близько 1300 іноземних студентів із майже 60 країн світу.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]