Дата публікації:
01 жовтня 2013
Кількість переглядів:
1246
Поділитися:

25 вересня у рамках Тижня ініціативи «Університет, дружній до сім’ї» у Сумському державному університеті  відбулося засідання «круглого столу» з питань сімейної політики та ювенальної юстиції.

Активна дискусія розгорнулася навколо реалізації на практиці норм сімейного та ювенального законодавства, а також необхідності законодавчих змін у відповідності до європейських стандартів.

Обговорення актуальних соціальних проблем відбулося за участю директора Державного інституту сімейної та молодіжної політики Андрія Мішина, провідного експерта у галузі сімейної політики та репродуктивної поведінки особистості, к.п.н. Ольги Васильченко, к.філос.н., доцента Київського національного університету ім. Т.Шевченка Олега Чабали.

Позицію СумДУ представили завідувач кафедри права, д.ю.н. Михайло Бурбика, фахівець у галузі сімейного права, к.ю.н. Аліна Гончарова, ст. викладач кафедри права Алла Баранова, заступник декана юридичного факультету, к.н. з державного управління Володимир Семенов, активісти Юридичної клініки.

Учасники «круглого столу» дійшли висновку, що реформування сімейної політики та ювенальної юстиції можливе лише спільними зусиллями органів державної влади, науковців, юристів-практиків і громадськості. Окрім того, вони визнали актуальність упровадження гендерно-чутливих підходів, розширення напрямків інформаційно-просвітницької роботи серед студентської молоді.

Організатори заходу – юридичнийфакультет СумДУ спільно з Державним інститутом розвитку сім’ї та молоді.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]