Дата публікації:
11 жовтня 2013
Кількість переглядів:
1117
Поділитися:

5-6 жовтня аспірант кафедри наноелектроніки Сумського державного університету, голова Сумської колегії Всеукраїнської студентської ради Богдан Постольний взяв участь у засіданні Президії ВСР, яке відбулося в Києві. Як і минулого року, Богдана затверджено керівником комітету з розвитку студентського самоврядування.

У ході зустрічі молодь з усієї України окреслила коло проблем, що постають перед студентством, ознайомилася з сучасними законодавчими процесами у сфері вищої освіти, презентувала здобутки ВСР на всеукраїнському та регіональних рівнях, а також обговорила плани на 2013-2014 навчальний рік. Окрім того, учасники привітали Сумський державний університет із 65-річним ювілеєм.

«Всеукраїнська студентська рада консолідує позицію студентства України», – переконаний начальник відділу гуманітарної освіти Департаменту вищої освіти Міністерства освіти і науки України Сергій Храпатий.

Президія ВСР висловилася за активізацію діяльності регіональних Колегій для об’єктивного моніторингу позиції студентства з актуальних питань, серед яких: якість освіти, популяризація здорового способу життя, патріотичне виховання молоді тощо.

 «У наступному навчальному році Всеукраїнська студентська рада триматиметься наміченого курсу, захищаючи права й інтереси студентства», – переконаний аспірант СумДУ.

Інформаційна служба ВСР,
відділ інформаційно-рекламної діяльності СумДУ

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]