Дата публікації:
08 червня 2011
Кількість переглядів:
3461
Поділитися:

7 червня Сумський державний університет провів День технології, під час якого презентував власні можливості новітніх технологій та встановлював контакти із потенційними партнерами.

Протягом усього дня відбувалися засідання із обговоренням. Розпочали практикумом для вчителів  «Встановлення взаємодії з іноземними колегами з використанням ресурсів Internet». Освітяни презентували можливості сучасних Інтернет-технологій для організації нетрадиційних шкільних уроків і культурного дозвілля дітей.

Продовжили захід показом практичних розробок у сфері освіти та бізнесу на базі програмних продуктів Майкрософт. Найбільшу дискусію присутніх викликав «круглий стіл» з інженерного підприємництва, на якому визначили перспективи партнерських відносин між представниками бізнесу та науки для розвитку взаємовигідних комерційних можливостей. Також на обговорення виносилися питання грантової діяльності, необхідності оцінки ринку та потреб споживача, створення бізнес-інкубаторів, функціонування регіональних програм підтримки підприємництва, впровадження тайм-менеджменту як складової успішного підприємництва.

Закінчився День технології презентацією електронних засобів навчання, створених викладачами СумДУ. Зокрема викладачі представили віртуальні лабораторні роботи для інженерних дисциплін, а також ділилися досвідом застосування в навчальному процесі електронних засобів зовнішньої розробки.

Організатором інноваційного зібрання виступили факультет підвищення кваліфікації та педагогічних інновацій, Центр післядипломної освіти, Центр комп’ютерних технологій, відділ міжнародних зв’язків та філія кафедри ЮНЕСКО в СумДУ «Нові інформаційні технології в освіті для всіх».

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]