Дата публікації:
23 жовтня 2013
Кількість переглядів:
736
Поділитися:

Сумський державний університет другий рік поспіль отримав відзнаку «Лідер національної системи рейтингового оцінювання ВНЗ України» та диплом лауреата І ступеня V Національної виставки-презентації «Інноватика в сучасній освіті – 2013». Відзнаки ректору Анатолію Васильєву вручили перший заступник Міністра освіти і науки України Євген Суліма та президент Національної академії педагогічних наук України Василь Кремень 22 жовтня у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза».

«Лідером освіти» СумДУ став у номінації «Класичні університети» поряд із Київським національним університетом імені Тараса Шевченка та Харківським національним університетом імені В.Н. Каразіна. Диплом лауреата І ступеня заклад отримав за перемогу в номінації «Упровадження інновацій у презентацію діяльності вищого навчального закладу в інтернет-просторі».

Окрім того, у рамках виставки СумДУ отримав Подяку Міністерства освіти і науки України та Національної академії педагогічних наук України за активну участь і представлення освітніх інновацій, а ректора Анатолія Васильєва відзначено за активну організаторську діяльність із розвитку й утвердження освітніх інновацій.

Нагадаємо, Національна виставка-презентація «Інноватика в сучасній освіті» за своїм фаховим і науковим рівнем, поставленими на розгляд проблемами сучасного розвитку галузі освіти та чисельністю учасників є однією з найбільш рейтингових та широкомасштабних освітянських виставок в Україні. Цього року тут представлено близько 800 навчальних закладів, наукових установ, методичних центрів, регіональних і муніципальних органів управління освітою, видавництв, підприємницьких структур тощо.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]