Дата публікації:
10 червня 2011
Кількість переглядів:
1707
Поділитися:

Кафедра маркетингу Сумського державного університету виграла спеціальний приз від компанії «GfK Ukraine» на Науковій студентській конференції «Молодь опановує маркетинг» за якісну, відповідальну й фундаментальну підготовку студентів і їх дослідницьких робіт. Церемонія нагородження проходила у конференц-залі Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана (м. Київ).

На конкурсі були представлені роботи студенток кафедри маркетингу Юлії Провозьон (5 курс), Наталії Гайдабрус (4 курс), Анастасії Жолудевої (4 курс), а також спільна робота Марини Хижняк та Юлії Сірік (3 курс). Вони одержали в подарунок від спонсорів сертифікати на купівлю книг у мережі книгарень «Empik». За результатами конкурсу, третю премію присудили Юлії Провозьон за роботу «Розробка рекламної кампанії для продукції ТМ «Наминайко» з урахуванням особливостей психологічного сприйняття кольорів споживачами» (науковий керівник – Міцура О.О.), а також Юлії Сірік та Марини Хижняк за наукову розвідку «Дослідження брендингу «СумДУ» (науковій керівник – Ілляшенко С.М.). Головними факторами відбору переможців стали можливість практичного застосування й актуальність теми, розглянутої в роботі.

Переможці й учасники конкурсу ще одержали багато цікавих подарунків від спонсорів. Не менше задоволення принесло прослуховування й обговорення доповідей про результати виконаної роботи студентами ВНЗ зі всієї України. Після конференції конкурсанти мали можливість прогулятися вулицями Києва й насолодитися його стародавнім духом.

Факультет економіки та менеджменту
Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]