Дата публікації:
14 червня 2011
Кількість переглядів:
1947
Поділитися:

11 червня в актовій залі СумДУ пройшов ІІ сезон відкритої Ліги Фан-зони КВН. У ній брали участь шість команд: «Любимая» (Суми-СумДУ), «Сафо» (Суми), «Фан-клуб» (Суми-СумДУ), «Триггер» (Київ), «Супер-клас» (Київ), «Опа-на» (Полтава). Найкмітливіші мали продемонструвати свої можливості смішити у трьох конкурсах: привітання, п’ять жартів та розминка.

Із привітанням першими на сцену вийшли гості з Полтави. Вони показали сценку про неввічливого старшокурсника  та пожартували над стереотипами, якими постійно мислить – прискіпливі бабусі. Другими підкорювала сцену команда „Супер-клас”. Кияни розіграли типову ситуацію на вечірці. Досить реалістичною вийшла мініатюра про студента, який рідко відвідує пари, а коли і з’являється, то постійно порушує поведінку.

Конкурсанти від „Сафо” розповідали про «дорослість» своєї шкільної команди. За реакцією залу актуальною виявилася сценка про дівчат, які влаштували в ніч перед ЗНО «дєвішник» та запросили репетитора, щоб він їм допоміг розібратися у високих матеріях. Так завершив свої виступи перший блок.

Насиченим та динамічним виявився другий конкурс – «п’ять жартів», у якому найбільший професіоналізм проявили команди „Опа-на” та „Супер клас”, отримавши найвищі оцінки.

Потім розпочався другий блок (із привітанням), в якому на сцену вийшла команда „Триггер”. Вона жартувала над трансформерами, змусивши їх працювати в колгоспі. Також гості зачепили вічну тему заповіту і згадали бабусю, що вирішувала кому залишити 5-кімнатну квартиру.

П’ятими виступала команда „Фан-клуб”. Висміюючи сучасний бізнес, на сцені зустрілися молодий промоутер та консультант з 5-річним стажем, яка слово в слово повторювала слова першої. Останньою смішила „Любимая”. Креативним виявився показ соціально-патріотичної реклами, яка розповідала про те, якщо ти не любиш сало та борщ, то ти – москаль. Одвічну суперечку: у кого дівчина краща – хлопці вирішували не кулаками, а жартами. Фізкультурно «Любимая» показала як треба виступати у професійній групі підтримки.

Завершувалося протистояння команд «розминкою». Незвичні питання ставили судді та публіка. Поки судді вирішували з результатом на сцену вийшли чемпіони І сезону Фан-зони команда із Луганську „Другой мир”. КВНівці показали ледачого вбивцю. Також обіграли сценку про «4 стадії сп’яніння».

У кінці, коли результати було підраховано, на сцену піднявся голова Сумської обласної державної адміністрації Юрій Чмирь, котрий привітали команди з чудовою грою та вручили кубок команді „Любимая” за перемогу у ІІ сезоні відкритої Ліги Фан-зони КВН.

Вікторія Жидова,
Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]