Дата публікації:
29 червня 2011
Кількість переглядів:
1800
Поділитися:

24 червня в літературній вітальні бібліотеки СумДУ пройшов «круглий стіл» на тему: «Досвід громадських організацій у сфері екології та охорони навколишнього середовища».

Організаторами заходу виступили Сумський державний університет і громадська організація «Рада молодих вчених». У засіданні взяли участь представники громадських організацій, науковці, експерти, представники органів місцевого самоврядування та державної влади із десяти районів Сумщини.

Учасники «круглого столу» торкнулися проблем екологічного стану Сумщини, організації природоохоронної діяльності в Сумській області, лобіювання захисту зелених зон міста, створення екополісу в області. Крім того, на засіданні обговорили негативний вплив куріння на екологію громади та можливості й перспективи громадської роботи в екологічній сфері. Усі небайдужі до цих питань дійшли висновку, що третій сектор (громадські організації) має більш потужно використовувати свій потенціал для вирішення екологічних проблем.

За словами завідувача кафедри економіки СумДУ Леоніда Мельника, спільними зусиллями ми маємо створювати своє середовище.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]