Дата публікації:
13 березня 2014
Кількість переглядів:
769
Поділитися:

13 березня ректор Сумського державного університету Анатолій Васильєв передав комплект дитячих меблів Сумському обласному центру реабілітації дітей-інвалідів. Шафи та столи виготовили працівники меблевої столярної дільниці СумДУ за ескізами центру реабілітації дітей-інвалідів.

«Сумський держаний університет дотримується соціально орієнтованої політики. Заклад виконує не лише безпосередню – освітню – функцію, а й працює на благо громади», – зазначив Анатолій Васильєв. «Так, ми з великою увагою ставимося до сімейних цінностей. Для підтримки матерів-студенток СумДУ втілює ініціативу «Університет, дружній до сім’ї» та поширює на Сумщині та в Україні ідею створення доброзичливих до сім’ї умов. Про нашу активну соціально орієнтовану діяльність також говорить відкриття санаторію-профілакторію для оздоровлення студентів не лише СумДУ, а й усієї області», – додав ректор.

Волонтери Сумського державного університету підготували для вихованців закладу концерт і розважальну програму, порадували малечу цукерками. Діти охоче переглядали вокальні та хореографічні номери,  брали участь в іграх та спілкувалися.

Нагадаємо, студенти вишу регулярно відвідують інтернатні заклади області, зокрема, бували з виїздами в Сумському, Охтирському, Конотопському, Глухівському, Тростянецькому, Лебединському районах.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]