Дата публікації:
18 квітня 2014
Кількість переглядів:
707
Поділитися:

Представники кафедри германської філології СумДУ вкотре здобули престижні нагороди за підсумками національних першостей серед учених світу у 2014 році.

Завідувач кафедри германської філології, канд. філол. наук, доцент Ірина Кобякова та канд. філол. наук, доцент Ольга Шуменко відзначилися в Національній першості з наукової аналітики «Україна» міжнародного наукового проекту Global Іnternatіonal Scіentіfіc Analytіcal Project (Лондон, Великобританія). GІSAP об’єднує вчених із різних країн світу з метою просування на світовий рівень передових ідей, теорій і концепцій в усіх сферах наукової думки, а також підтримки інтересу громадськості до питань і досягнень академічної науки.

За підсумками міжнародної конференції «Современные языковые системы как инструменты преобразования действительности» за наукову роботу «Семантика числительных английского языка во фразеологических единицах» Ольга Шуменко отримала «бронзову» нагороду та посіла друге місце. Ірина Кобякова за роботу «Реализация лингвокреативной функции в шутках» отримала третє місце.

Викладач кафедри германської філології
Олена Назаренко

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]