Дата публікації:
24 квітня 2014
Кількість переглядів:
608
Поділитися:

Про освітні можливості у Сполучених Штатах Америки студенти Сумського державного університету дізналися 23 квітня на презентації програми Opportunity Grants.

Присутніх консультувала директор Інформаційно-консультативного центру «Освіта» (Education USA Advising Center) м. Харків Наталія Булгакова.

За її словами, програма Opportunity Grants надає фінансову підтримку студентам у процесі вступу до вищих навчальних закладів США. Грант покриває витрати на вступні тести у тест-центрі, розгляд документів коледжами та університетами США, візові витрати, проїзд на навчання, перший місяць проживання у США.

Для подальшої участі у конкурсі на здобуття фінансової підтримки на навчання в бакалавратурі, магістратурі чи докторантурі студенти мають визначити сферу академічних і наукових інтересів, обрати університети та програми. Аплікаційна форма заповнюється в онлайн-режимі. Серед вимог до учасників – сертифікат про складання мовних тестів та певний рівень академічної підготовки. Кінцевий термін подання заявки на грант – 1 жовтня 2014 року.

Одна з найбільш поширених грантових програм Сполучених Штатів Америки – це Програма ім. Фулбрайта, яка пропонує можливість навчання в американських університетах протягом 1-2 роківна здобуття ступеня магістра. Кандидати повинні мати щонайменше диплом бакалавра на час призначення стипендії (у серпні 2014 р.).Галузі спеціалізації: гуманітарні, соціальні, точні, технічні та природничі дисципліни.

За додатковою інформацією звертайтеся до відділу міжнародного співробітництва Б-308, за телефоном 68-77-84 або на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]