Дата публікації:
24 квітня 2014
Кількість переглядів:
1223
Поділитися:

23 квітня в Сумському державному університеті відбулася Всеукраїнська науково-практична online-конференція щодо поєднання професійних та сімейних обов’язків студентів. Співорганізатором виступив Інститут інноваційних технологій та змісту освіти МОН України.

Учасники обговорили шляхи впровадження європейських стандартів у навчально-виховний процес та втілення у ВНЗ світових практик щодо підготовки молоді до сімейного життя.

Під час конференції було презентовано навчально-методичний посібник «Соціально-педагогічна діяльність вищих навчальних закладів щодо формування сімейних цінностей у студентської молоді». Він узагальнює існуючий досвід вишів України у сфері інноваційних виховних технологій.

Молоді науковці СумДУ долучилися до майстер-класу з реалізації ініціативи СумДУ «Університет, дружній до сім’ї». Зустріч провели фахівці Центру підтримки сім’ї СумДУ Юлія Савельєва, Ольга Скрипка та практичні психологи університету Парасковія Сахно і Людмила Колісник.

За словами керівника Центру підтримки сім’ї СумДУ Ніни Світайло, конференція стала черговим кроком у поширенні досвіду Сумського державного університету, накопиченого в рамках реалізації проекту «Рівні можливості для здобуття професії молодими матерями-студентками у ВНЗ». З її слів, такі заходи сприяють обміну досвідом щодо поширення інноваційних виховних технологій у сфері формування сімейних цінностей у студентства.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]