Дата публікації:
03 серпня 2011
Кількість переглядів:
2753
Поділитися:

31 липня Сумський державний університет завершив прийом документів від абітурієнтів для вступу на перший курс. Станом на це число кількість заяв бажаючих стати повноправними студентами СумДУ сягнула близько 5 тис. 200 чоловік за всіма формами навчання.

Уже зранку 1 серпня приймальна комісія СумДУ оприлюднила списки рекомендованих абітурієнтів на бюджетні місця за результатами першого етапу зарахування, розмістивши інформацію на сайті унів ерситету та відповідних стендах.

Паралельно першого серпневого дня відбулися збори абітурієнтів щодо зарахування з метою більш детальнішого інформування про конкурсну ситуацію та роз’яснення правил поетапного зарахування.  Принагідно зазначити: на збори з’явилася чисельна кількість абітурієнтів, що підтвердило бажання більшості  вступити до СумДУ, адже в цей же час проходили подібні зібрання в інших ВНЗ країни.

За правилами прийому абітурієнти, які були рекомендовані та зачитані у відповідному списку на зборах, відтепер мають в обов’язковому порядку протягом п’яти днів – до 18:00 години  5 серпня  – подати оригінали документів до приймальної комісії СумДУ. Якщо абітурієнт цього не виконає, його місце займе  наступний претендент згідно з рейтингом.

Відтак на часі у стінах Сумського державного університету триває активне подання оригіналів документів. Шанс для більшості бажаючих стати студентами СумДУ і на бюджетній, і на комерційній основі ще залишився, адже попереду – три етапи зарахування – 6, 8 та  10 серпня.

Увага! Оновлені рейтингові списки щодобово оприлюднюються на офіційному сайті СумДУ.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]