Дата публікації:
12 серпня 2011
Кількість переглядів:
1703
Поділитися:

Сумський державний університету завершив прийом абітурієнтів за державним замовленням. Цьогоріч кількість заяв від бажаючих навчатися у стінах СумДУ сягнула близько 9 тисяч осіб за усіма формами навчання та освітньо-кваліфікаційними рівнями.

Уже традиційно під час вступної кампанії майбутні студенти СумДУ відзначилися високим показником прохідного балу, який, за багатьма спеціальностями, виявився вищим за показник інших ВНЗ, у тому числі Києва та Харкова.

Найбільшою популярністю серед абітурієнтів СумДУ, за кількістю поданих заяв, користувалися технічні спеціальності. А от найвищий конкурс спостерігався на факультеті економіки та менеджменту. Відтак, уже з 1 вересня університетську родину поповнить більше 1000 студентів-першокурсників, які своїми знаннями, бажанням вчитися та відкривати нові непізнані горизонти науки будуть примножувати освітню славу СумДУ.

Цікава тенденція спостерігалася і під час зарахування студентів за кваліфікаційними рівнями «спеціаліст» та «магістр». Тут понад 800 чоловік на базі ОКР «бакалавр» із СумДУ, а також інших сумських, харківських, дніпропетровських, київських, миколаївських та інших навчальних закладів країни вирішили продовжити здобувати освітув стінах Сумського державного університету. Серед магістерських спеціальностей – бізнес-адміністрування, адміністративний менеджмент, економіка довкілля та природних ресурсів, управління інноваційною діяльністю, фінансово-економічна безпека, якість, стандартизація та сертифікація, державна служба.

Для бажаючих ще стати студентом провідного вищого навчального закладу регіону  у стінах Сумського державного університету продовжується прийом за кошти фізичних та юридичних до 25 серпня 2011 року.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]