Дата публікації:
11 червня 2014
Кількість переглядів:
1013
Поділитися:

У червні центр підтримки сім’ї СумДУ відзначає третю річницю своєї діяльності. Центр реалізує унікальну для держави ініціативу «Університет, дружній до сім’ї», що втілюється в рамках грантового проекту ЄС «Рівні можливості для здобуття професії молодими матерями-студентками у вищих навчальних закладах».

За три роки було проведено низку акцій і конкурсів, що залучали до здорового способу життя, активного відпочинку, виховували сімейні цінності. На конференціях всеукраїнського та міжнародного ґатунку фахівці та експерти мали змогу вивчити досвід СумДУ щодо створення середовища, доброзичливого до сім’ї.

З 2014 року центр підтримки сім’ї СумДУ входить до Європейської конфедерації підтримки сім’ї. Ініціатива СумДУ отримала нагороду Фонду Східної Європи.

Спектр послуг центру широкий: догляд за дитиною в дитячій кімнаті «Студентський лелека»; тренінги з планування сім'ї, відповідального батьківства; семінари для батьків і дітей; консультації психолога, педагога, юриста; гуртки з розвитку творчих здібностей, англійської мови тощо.

«Ініціатива зародилася всередині університету, із потреб студентів і персоналу. Зараз Сумський державний університет поширює соціально орієнтовані ідеї на всю Україну. Партнерами проекту СумДУ вже стали десятки вищих навчальних закладів держави», – зазначила координатор центру Ніна Світайло.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]