Дата публікації:
27 червня 2014
Кількість переглядів:
812
Поділитися:

Завершилася спартакіада «Здоров’я» серед викладачів, співробітників та аспірантів СумДУ сезону 2013-2014. Заключним етапом традиційно став спортивно-розважальний конкурс «Веселі старти».

У змаганнях з восьми видів спорту, що проходили  протягом усього навчального року, взяли участь понад 300 спортсменів з усіх факультетів, Медичного інституту, адміністративно-управлінської служби та адміністративно-господарської частини.

Призові місця в усіх видах змагань здобув факультет електроніки та інформаційних технологій. Настільний теніс, бадмінтон, плавання – І місце; шашки, шахи, футзал – ІІ місце; баскетбол, волейбол – ІІІ місце. Із доробком у 49 балів ЕлІТ здобув перемогу у загальному заліку серед команд-учасниць.

Факультет економіки та менеджменту у підсумку набрав 42 бали та посів друге загальнокомандне місце. Призові місця ФЕМ посів у шести з восьми видів змагань: шахи, шашки, волейбол – І місце; баскетбол – ІІ місце; бадмінтон, настільний теніс – ІІІ місце.

Володарем третього загальнокомандного місця у Спартакіаді із результатом 32 бали став юридичний факультет. У доробку «юристів» – два «срібла» (настільний теніс і бадмінтон) та одна «бронза» (плавання).

Факультет технічних систем та енергоефективних технологій посів четверту позицію (31 бал). ТеСЕТ у своїй скарбниці має дві медалі найвищого ґатунку – за перемогу в змаганнях з баскетболу та футзалу.

Збірна адміністративно-управлінської служби та адміністративно-господарської частини здобула 28 балів та посіла п’яте місце. У доробку АУП-АГР чотири медалі: плавання, волейбол – «срібло»; шахи, шашки – «бронза».

Команди факультету іноземної філології та соціальних комунікацій і Медінституту зайняли відповідно шосте (25 балів, «бронза» з футзалу) та сьоме місця (16 балів) в загальному заліку.

Профспілкова організація СумДУ, за ініціативи та за підтримки якої вже протягом багатьох років і проводиться Спартакіада «Здоров’я», нагородила призерів медалями та грамотами, а учасників – пам’ятними сувенірами.

На черзі – кубки командам-переможцям та спортивні подарунки для усіх команд. Крім того, профком СумДУ висловлює подяку головам профбюро факультетів та підрозділів, а також їх заступникам зі спортивно-масової роботи за підтримку в організації змагань.

Сумський державний університет вітає учасників і призерів змагань та бажає міцного здоров’я!

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]