Дата публікації:
23 вересня 2014
Кількість переглядів:
1147
Поділитися:

22 вересня, у День партизанської слави, представники Сумського державного університету привітали колишню співробітницю СумДУ – учасницю бойових дій часів Великої Вітчизняної війни, партизанку Олександру Іванівну Цопу. Вона подякувала за те, що університет пам’ятає про ветеранів не лише в День перемоги.

За словами начальника відділу позанавчальної роботи СумДУ Наталії Гордієнко, доброю традицією в Сумському державному університеті є відзначення Дня партизанської слави привітаннями ветеранів по домівках, а також спільною поїздкою студентів і ветеранів до Спадщанського лісу.

«На превеликий жаль, з кожним роком стає все менше героїв, які пройшли крізь страхіття війни. Їх залишилося мало, тож так хочеться зігріти їх теплом свого серця, побути з ними, поспілкуватися, подарувати осінні квіти, теплий погляд, ласкаву посмішку. Адже їм, стареньким, так цього не вистачає», – зазначила співробітниця відділу позанавчальної роботи Неля Лінькова.

До привітання Олександри Цопи долучилися також профспілковийкомітет співробітників СумДУ та комплекс громадського харчування.

 

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]