Дата публікації:
04 листопада 2014
Кількість переглядів:
869
Поділитися:

Вперше на Сумщині центри сертифікації надають можливість студентам, співробітникам СумДУ та всім бажаючим пройти підготовку та скласти сертифікаційні іспити за міжнародними стандартами. Відтепер для складання іспитів немає потреби їхати до Києва або Харкова.

Центр TOEFL діє на базі перекладацького навчально-методичного центру «Linguo Star». Заняття проводять кваліфіковані викладачі  кафедри германської філології та теорії та практики перекладу. Інструктор – доцент, канд. філол. наук Ольга Жулавська.

Курси з підготовки до міжнародних мовних тестів стануть корисними тим, хто в майбутньому планує продовжити навчання у престижних вищих навчальних закладах Європи, Великої Британії, Америки, Австралії або Канади, стануть у пригоді тим, хто мріють знайти роботу та особисте щастя в англомовних країнах, або просто допоможуть підняти рівень знань англійської мови.

Центр сертифікації Pearson VUE діє на базі центру комп’ютерних технологій СумДУ. Надає можливість отримати міжнародні сертифікати, що підтверджують професійне знання ІТ-продуктів і технологій міжнародних компаній Microsoft, Cisco, IBM, Apple, Google, Sun, Oracle, HP тощо (загальна кількість напрямів тестувань з ІТ-технологій, програмування, WEB, телекомунікації більше 100), ACCA (екзамен на отримання міжнародного сертифіката бухгалтера) та PMI (міжнародний екзамен з управління проектами). Крім того, ведеться підготовка до відкриття центру Prometric.

Для підготовки до сертифікації Microsoft можна використовувати понад 500 курсів провідних світових викладачів, доступних за програмою IT-Academy Microsoft СумДУ.

Детальну інформацію щодо сертифікації можна отримати на сайтах http://vue.com та https://www.prometric.com. З питань організації іспитів звертайтеся до центру комп’ютерних технологій (Ц-150), або за телефоном +380542 687 808, чи на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]