Дата публікації:
12 листопада 2014
Кількість переглядів:
1099
Поділитися:

Підсумковою конференцією з обміну кращими педагогічними практиками  завершилися в осінньому семестрі програми підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників Сумського державного університету. Захід пройшов у форматі онлайн-конференції.

В.о. декана факультету підвищення кваліфікації та післядипломної освіти Вікторія Божкова зазначила, що в цьому році навчання на факультеті пройшли 162 викладачі СумДУ (у тому числі, Медичного, Конотопського та Шосткинського інститутів, Машинобудівного коледжу) та Української академії банківської справи. Всі учасники отримали Посвідчення державного зразка. Вони навчалися за двома програмами.

У програмі «З електронних засобів і дистанційних технологій навчання» суттєва увага була приділена застосуванню в навчальному процесі новітніх розробок СумДУ та аналізу досвіду кращих університетів світу. Викладачі працювали над модернізацією дистанційних курсів, вивчали шляхи підвищення якості самостійної навчальної діяльності студентів завдяки використанню електронних засобів.

Під час навчання за програмою «З інноваційної педагогічної діяльності» викладачі зупинилися на питаннях розвитку підприємницьких якостей студентів. У ході роботи аналізувався міжнародний досвід проекту TEMPUS «Створення міжуніверситетських старт-ап центрів для студентської інноваційної діяльності».

Надалі факультет підвищення кваліфікації та післядипломної освіти запланував для викладачів низку нових курсів і програм в рамках реалізації концепції «Навчання протягом життя», спеціалізовані семінари, вебінари і тренінги на основі досвіду провідних високорейтингових вишів світу.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]