Дата публікації:
14 листопада 2014
Кількість переглядів:
803
Поділитися:

12 листопада у Сумському державному університеті за ініціативи навчально-методичного центру СумДУ «Проф-ІТ» відбувся традиційний  семінар-презентація «День 1С:Кар’єри-2014» для студентів навчальних закладів І-ІІ та ІІІ-IVр.а. міста Суми. Про можливості програмних продуктів «1С» розповіли представники НМЦ СумДУ «Проф-ІТ», спеціалісти компаній «Еліт-Вектор» та «Efsol».

Учасниками заходу, окрім студентів СумДУ, були представники Української академії банківської справи, Машинобудівного коледжу СумДУ, Сумського будівельного коледжу та  коледжу Сумського національного аграрного університету.

Начальник навчально-методичного центру «Проф-ІТ» Тетяна Горлач презентувала можливості, які надаються на базі СумДУ на сертифікованих курсах фірми «1С»:  «Центр сертифікованого навчання СумДУ спільно із ГК «Еліт-Вектор» пропонує школярам, початківцям і професіоналам перспективні варіанти оволодіння програмами автоматизації бухгалтерського, оперативного торгово-складського, управлінського обліку тощо. По завершенню курсів слухачі  отримують свідоцтва фірми «1С».

Про історію розвитку та особливості основних розробок програмного забезпечення «1С» розповів провідний програміст ГК «Еліт-Вектор» Олег Кравцов: «Сьогодні вміння користуватися продуктами «1С» – важливий, а часто невід’ємний елемент підготовки висококваліфікованих кадрів ІТ-індустрії, фінансів, економіки, менеджменту тощо. Це вагома перевага для тих, хто хоче бути дійсно конкурентоспроможним на ринку праці».

«Я брала участь у минулорічному Дні 1С:Кар’єри, навчалася на курсах, мала можливість пройти пільгове тестування та отримати сертифікат «1С:Професіонал». Наявність сертифікату та отримані знання допомогли влаштуватися на роботу в компанію «Efsol». Думаю, знайшла свій шлях. Сьогодні впевнено крокую до своїх мрій, працюючи у відомій  компанії. Вивчення «1С» зробило моє життя яскравішим!», – поділилася досвідом випускниця 2014 року Вікторія Пасенкова. А менеджер з кадрової роботи компанії «Efsol» Катерина Сативалдієва розповіла про роботу в компанії та можливості працевлаштування  для випускників.

Під час семінару генеральний директор ГК «Еліт-Вектор»  Костянтин Завражний презентував нову платформу «1С:Підприємство 8.3» та провів для студентів майстер-клас з хмарних технологій «1С: Підприємство 8.3» на прикладі технології 1сFresh.

Крім того, організатори провели чимало вікторин, переможці яких отримали заохочувальні подарунки. Бонусом для студентів стало пільгове тестування «1С:Професіонал».

 

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]