Дата публікації:
02 грудня 2014
Кількість переглядів:
1341
Поділитися:

Начальник навчально-методичного відділу, змісту освіти та моніторингу навчального процесу, доцент Ірина Серебрянська взяла участь у проекті «Інноваційний університет та лідерство» на базі Варшавського університету.

Проект зібрав представників керівного складу провідних вишів України (зокрема, Києва, Харкова, Одеси, Дніпропетровська, Полтави тощо). Поїздка тривала 2-30 листопада.

Разом із учасниками Ірина Серебрянська відвідала курс тренінгів з таких питань: «Українські ВНЗ у контексті нового Закону «Про вищу освіту», «Забезпечення якості освіти», «Оцінювання з метою розвитку», «Організація базових підрозділів ВНЗ».

Крім того, були передбачені індивідуальні консультації з провідними польськими науковцями та експертами в галузі освіти і науки Польщі. Співробітниця СумДУ мала зустрічі з науковцями та головою студентського самоврядування Варшавського університету, а також заступником декана факультету «Вільних мистецтв і наук» («ArtesLiberales»), професором Робертом Сухарські.

Під час поїздки доцент СумДУ представила мікропроект «Створення системи моніторингу якості навчальної діяльності» на основі досвіду Сумського державного університету.

Цікавим і насиченим був також виїзд учасників проекту до Любліна. На базі Колегіуму Люблінського католицького університету Іоанна Павла ІІ вони взяли участь у науковій дискусії та відкритій лекції щодо міжфакультетської взаємодії.

Організатори – Варшавський університет (факультет «ArtesLiberales»), Міністерство освіти і науки України, Міжнародний фонд досліджень освітньої політики, Спілка ректорів вищих навчальних закладів України, Міністерство науки та вищої освіти та Міністерство закордонних справ Республіки Польща.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]