Дата публікації:
09 грудня 2014
Кількість переглядів:
828
Поділитися:

8 грудня в Сумському державному університеті відбулася перша в Україні презентація інтерактивної молодіжної вікторини про Північно-Атлантичний Альянс «НАТО-квест». Тематичну зустріч у СумДУ провели радник Міністра освіти і науки України Сергій Пархоменко та президент Українсько-словацького центру партнерства, автор розробки Михайло Колібабчук. Участь у заході взяв народний депутат України Олег Медуниця.

«Даний проект, що являє собою мобільний додаток із можливістю спілкування в соціальній мережі, спрямований на поширення інформації про Північно-Атлантичний Альянс серед українців. Сумський державний університет є давнім партнером в інформуванні про євроатлантичну інтеграцію. Тому саме з СумДУ ми розпочинаємо цикл презентацій проекту», – зазначив Сергій Пархоменко.

«Мобільний додаток можна завантажити з сайту natoquest.org. Умови вікторини – відповідати на запитання вікторини та формувати команду. За кожне завдання учасники отримують певну кількість балів. Переможці отримають призи, головний з яких – поїздка до штаб-квартири НАТО в Брюсселі та на військові бази інших європейських країн Альянсу», – розповів Михайло Колібабчук.

Проект створений громадською організацією «Чорноморська бізнес-ліга» за підтримки Центру інформації і документації НАТО в Україні.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]