Дата публікації:
10 грудня 2014
Кількість переглядів:
922
Поділитися:

Представники Сумського державного університету взяли участь у першому тренінгу в рамках проекту TEMPUS ALIGN «Досягнення та регулювання балансу між освітніми програмами та кваліфікаційними рамками», що проходив у Левенському католицькому університеті м. Гент (Бельгія). Це – начальник відділу міжнародного співробітництва Костянтин Кириченко, в.о. завідувача кафедри загальної механіки і динаміки машин факультету технічних систем і енергоефективних технологій Андрій Загорулько та заступник завідувача кафедри управління факультету економіки та менеджменту Ольга Древаль.

Серед учасників тренінгу були науковці та управлінці провідних вишів Європи, України, Вірменії та Росії.

Під час заходу Костянтин Кириченко представив Сумський державний університет як провідний вищий навчальний заклад інноваційного типу, який поєднує наукову та освітню діяльність, широко впроваджує міжнародне співробітництво в рамках академічної та наукової співпраці з провідними закордонними вищими навчальними закладами, бере активну участь у міжнародних програмах та проектах. Зокрема, СумДУ є учасником проекту TEMPUS INARM «Східноєвропейська кваліфікаційна рамка з напрямів підготовки «інформатика» та «менеджмент», який став базою щодо подальшої участі у проекті TEMPUS ALIGN.

Серед питань тренінгу – якість освіти; результати освітньої діяльності як ключовий момент освітніх програм; методика оцінки освітніх програм з позицій університету, студентів, роботодавців; міжнародна акредитація освітніх програм.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]