Дата публікації:
12 грудня 2014
Кількість переглядів:
808
Поділитися:

Звітно-виборна конференція профспілки Сумського державного університету відбулася 11 грудня. Головою первинної профспілкової організації обрано Валентину Боровик. Вона поінформувала про розвиток соціальної сфери в СумДУ: «Профспілка Сумського державного університету забезпечує працівникам пільги і гарантії понад визначений законодавством обсяг. Це – премії, надбавки, матеріальна допомога, компенсації на оздоровлення і відпочинок».

За підтримки профкому СумДУ проходить низка культурно-масових і спортивних заходів, екскурсійні поїздки та відвідування театру. Серед найбільш знакових – Спартакіада «Здоров’я», «Веселі старти», творчий конкурс «Весняні передзвони».

Крім того, за участю профкому в СумДУ здійснюється будівництво нових об’єктів (СОЗ «Універ», стоматологічний корпус Медінституту тощо), проходять заходи з охорони праці, розширення пропозицій у комплексі громадського харчування та інше.

За словами Валентини Боровик, свідченням активної роботи СумДУ з підтримки працівників є найвища оцінка (5 зірок) соціальної спрямованості вишу згідно з міжнародним рейтингом вищих навчальних закладів QS World University Rankings.

«Сумський державний університет пропонує працівникам потужний соціальний пакет, що забезпечується сумісно з профспілковим комітетом. Такий підхід допомагає створити сприятливий мікроклімат у колективі та налаштовує на результативну працю», – переконаний ректор СумДУ Анатолій Васильєв.

Заступник голови обласної профспілки працівників освіти і науки Геннадій Островський відзначив колективний договір працівників СумДУ як соціально орієнтований: «Приємно вражений системою стимулювання праці в СумДУ. Це, беззаперечно, мотивує до вдосконалення науково-педагогічної діяльності».

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]