Дата публікації:
15 грудня 2014
Кількість переглядів:
818
Поділитися:

Делегація Сумського державного університету взяла участь у координаційній зустрічі в Університеті Св. Георга (м. Лондон, Великобританія) у рамках освітнього проекту ЄС ТЕМПУС «Впровадження інноваційних навчальних стратегій в медичній освіті та створення міжнародної мережі національних навчальних центрів».

Сумський державний університет представляли начальник відділу міжнародного співробітництва Костянтин Кириченко та заступник директора з навчальної роботи Медичного інституту Андрій Лобода.

На зустрічі фахівці СумДУ, а також партнери з університетів України, Греції, Великобританії, Кіпру, Грузії та Казахстану  працювали над завданнями проекту, пройшли тренінг з відпрацювання технологій проблемно-орієнтованого навчання за медичними напрямками підготовки.

У рамках проекту Сумський державний університет працює над вдосконаленням навчальних програм Медичного інституту СумДУ, у тому числі виконує роботу щодо адаптації європейських стандартів медичної освіти до навчальних програм Медінституту, а також більш широкого використання інтерактивних форм і методів проблемного навчання. Спільно з університетами-партнерами було розроблено інноваційні навчальні плани з елементами інтерактивних сценаріїв на основі моделі віртуального пацієнта.

За результатами плідної співпраці університетів-партнерів проект «Впровадження інноваційних навчальних стратегій в медичній освіті та створення міжнародної мережі національних навчальних центрів» був представлений на престижній премії «Times Higher Education Awards 2014» у номінації «Міжнародне співробітництво року». Загалом на здобуття премії висуваються ВНЗ Великобританії, а також команди та особи, які зробили внесок у розвиток вищої освіти.

 

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]