Дата публікації:
18 лютого 2015
Кількість переглядів:
965
Поділитися:

Команда лабораторії Інтернет-телебачення та екранних мистецтв СумДУ спільно з фахівцями Сумської ОДТРК реалізували медіапроект – триденну багатокамерну пряму трансляцію чемпіонату України з легкої атлетики, що проходив 12-14 лютого в Сумах. Уперше в історії національного спорту легкоатлетичні події такого рівня транслювалися онлайн за традиційною телевізійною технологією. Відео було  у вільному доступі на сайті Федерації легкої атлетики України.

До роботи долучилися студенти Ірина Ніколаєнко, Світлана Пилипенко, Олег Яценко, Віталій Петров, Алеся Хальота, Сергій Чирков, Олександр Ковальов. Представники СумДУ співпрацювали з Сумською обласною державною телерадіокомпанією та телевізійним агентством «Монолог».

Загалом були задіяні 11 відеокамер.Працювали 4 режисери, 10 телеоператорів, спортивний коментатор. Використовувалося онлайн-титрування.

Нагадаємо. Лабораторія Інтернет-телебачення та екранних мистецтв СумДУ здійснювала медіасупровід фестивалів «Сурми України», «Схід-Рок 2014», «Конотопська битва», «Співоча Сумщина», заходів до Дня Незалежності, конкурсів творчості, рейтингу «Спортивна особистість Сумщини», «X-фактор» в Сумах, танцювального змагання «СтудДенс» тощо.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]